Про основи організації виробництва вин вищої категорії якості в Україні

Автори: Поліщук Т.М.

Рік: 2013

Випуск: 16

Сторінки: 39-44

Анотація

В статье рассмотрены подходы к организации производства вин высшей категории качества. Определены направления организации производства вин. Разработана система требований к качеству вин, в частности положение о новой классификации вин.

Теги: виноградарство; виноробство; виробництво вин контрольованих найменувань за походженням (КНП); геоінформаційні системи; мікрозони якісного виноробства

Список літератури

  1. Гладій Н.В. Особливості поглиблення агропромислової інтеграції // Економіка АПК. – 2005. – №12. – С.55-58.
  2. Джуприна Ю.І. Вертикальна інтеграція на кооперативних засадах – доцільність і перспективи в сільському господарстві // Економіка АПК. – 2004. – №12 .- С.123-126.
  3. Подгорная С.В., Суздалева В.И. Зависимость кондиций сырья различных сортов винограда от тепловых ресурсов юга Украины // Виноградарство и виноделие. – К.: «Урожай» – 1984. – №27. – С. 18-25.
  4. Сахно Л.А. Удосконалення економічних відносин в інтегрованих агропромислових підприємствах // Економіка АПК. – 2004. – №8. – С.142-146.
  5. Спектор Я.С. Ефективність виробництва винограду в різних організаційно-правових формуваннях // Економіка АПК. – 2004.- №7. – С. 77-80.
  6. Яценко В.М. Формування і розвиток агропромислової інтеграції в Україні // Економіка АПК – 2004.- №1.- С. 54-60.
Завантажити повний текст (PDF)

У статті розглянуто підходи до організації виробництва вин вищої категорії якості. Визначено напрямки організації виробництва вин. Розроблена система вимог до якості вин, взагалі положення про нову класифікацію вин.