Authors: Polischuk T.
Year: 2013
Issue: 16
Pages: 39-44
Abstract
The approaches to higher quality wine production are considered in the article. The directions of wine production are defined. The system of the requirements to a wine quality and the regulations of a new wine classification are worked out.
Tags: controlled originally; geographic information systems; microzones of quality winemaking; the production of wines name; winemaking viticulture
Bibliography
- Гладій Н.В. Особливості поглиблення агропромислової інтеграції // Економіка АПК. – 2005. – №12. – С.55-58.
- Джуприна Ю.І. Вертикальна інтеграція на кооперативних засадах – доцільність і перспективи в сільському господарстві // Економіка АПК. – 2004. – №12 .- С.123-126.
- Подгорная С.В., Суздалева В.И. Зависимость кондиций сырья различных сортов винограда от тепловых ресурсов юга Украины // Виноградарство и виноделие. – К.: «Урожай» – 1984. – №27. – С. 18-25.
- Сахно Л.А. Удосконалення економічних відносин в інтегрованих агропромислових підприємствах // Економіка АПК. – 2004. – №8. – С.142-146.
- Спектор Я.С. Ефективність виробництва винограду в різних організаційно-правових формуваннях // Економіка АПК. – 2004.- №7. – С. 77-80.
- Яценко В.М. Формування і розвиток агропромислової інтеграції в Україні // Економіка АПК – 2004.- №1.- С. 54-60.