About foundation of the production organisation of wines name in Ukraine

Authors: Polischuk T.

Year: 2013

Issue: 16

Pages: 39-44

Abstract

The approaches to higher quality wine production are considered in the article. The directions of wine production are defined. The system of the requirements to a wine quality and the regulations of a new wine classification are worked out.

Tags: controlled originally; geographic information systems; microzones of quality winemaking; the production of wines name; winemaking viticulture

Bibliography

  1. Гладій Н.В. Особливості поглиблення агропромислової інтеграції // Економіка АПК. – 2005. – №12. – С.55-58.
  2. Джуприна Ю.І. Вертикальна інтеграція на кооперативних засадах – доцільність і перспективи в сільському господарстві // Економіка АПК. – 2004. – №12 .- С.123-126.
  3. Подгорная С.В., Суздалева В.И. Зависимость кондиций сырья различных сортов винограда от тепловых ресурсов юга Украины // Виноградарство и виноделие. – К.: «Урожай» – 1984. – №27. – С. 18-25.
  4. Сахно Л.А. Удосконалення економічних відносин в інтегрованих агропромислових підприємствах // Економіка АПК. – 2004. – №8. – С.142-146.
  5. Спектор Я.С. Ефективність виробництва винограду в різних організаційно-правових формуваннях // Економіка АПК. – 2004.- №7. – С. 77-80.
  6. Яценко В.М. Формування і розвиток агропромислової інтеграції в Україні // Економіка АПК – 2004.- №1.- С. 54-60.
Download full text (PDF)